Kategóriák
 
Kosár
Kezdőoldal / Rólunk

Rólunk

A Tar Csavar-Csapágy Kft. 1992 februárjában nyitotta meg első, kötőelemek és csapágyak forgalmazására szakososodott kereskedését Sárváron. A termékpalettát később ipari karbantartóanyagok, hegesztés technikai anyagok, vágókorongok, ékszíjak és szimeringek széles választéka egészítette ki.

A forgalom növekedése lehetővé tette újabb üzletek nyitását és a raktárkapacitás növelését. A piaci igényeknek megfelelve folyamatosan bővítjük termékkínálatunkat, így kerültek fel termékpalettánkra többek között az ipari minőségű kézi és elektromos szerszámok, gépek, építő- és faipari vasalatok, munkavédelmi termékek, rögzítés-, ragasztás- és csiszolástechnikai eszközök, valamint kert, műhely és barkács felszerelések.

Jelenleg 4 dunántúli városban - Sárvár, Szombathely, Győr és Pápa - rendelkezünk szaküzletekkel, raktárbázisokkal, ahol felkészült szakemberek várják vevőinket. A gyors kiszolgálást a közel 40.000 különböző terméket magában foglaló készletünk teszi lehetővé.

   

2004 óta cégünk érdekeltségéhez tartozik a "Kámoni Vastelep", mely vas alapanyagok kereskedésére specializálódott. A vaskereskedés a szombathelyi Tar Szaküzlettel közös telephelyen működik.

Cégünk elismertségét jelzi, hogy megbízott márkakereskedője a világ legrégebbi és egyik legismertebb csapágymárkájának, a német FAG-nak, és több mint 15 éve a Pferd csiszolástechnikai termékek képviselője Magyarországon.

Üzletfilozófiánk, hogy vevőinket képesek legyünk folyamatosan, az elvárásoknak megfelelően, kiváló, minőségi árukkal, színvonalasan kiszolgálni. Ezt a törekvésünket támasztja alá 1999 májusában megszerzett ISO 9001-es minőségbiztosítási tanúsítványunk, és a megfelelő informatikai háttér is.

Jelenleg vállalatirányítási rendszerünk, üzlethálózatunk, raktárkészletünk és webáruházunk együttesen teszi lehetővé a leendő és már meglévő ügyfeleink, partnereink gyors és teljes körű ellátását.