Kategóriák
 
Kosár
Kezdőoldal / Garancia

Garancia

Tisztelt Ügyfelünk!

 

A Tar Csavar-Csapágy Kft. által forgalmazott termékekre a törvényben előírt, vagy a gyártó által vállalt garanciaidőt vállaljuk.

Azon termékek esetében, ahol mellékelünk jótállási jegyet a garanciális igényét ezzel, illetve ha a garanciaviselő igényli, akkor pluszban a számla másolatával lehet érvényesíteni.

Jótállási jeggyel nem rendelkező termék esetén a számlával vagy annak másolatával kezdeményezhető a garanciális javítás vagy csere.

 

Egyes gyártók a vásárlást követő 4 héten belül elvégzett internetes regisztráció esetén az alap garanciát 3 évre hosszabbítják meg. Termékkínálatunkban ilyenek például a Metabo, Makita, Festool, Kärcher vagy a Bosch gyártmányok. Az internetes regisztrációhoz kötött gépek garanciális javításra küldésekor mellékelni kell a regisztrációt visszaigazoló lapot is.

Ha az általunk vásárolt ilyen márkájú termékek számlájához nem mellékeljük a regisztrációs lapot, akkor kérjük, minél előbb keresse fel a gyártó honlapját!

Metabo extra garancia

Makita extra garancia

Bosch extra garancia

Festool extra garancia

Kärcher extra garancia


Ha a tőlünk vásárolt termék garanciaidőn belül meghibásodik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a 0695-520-076 telefonszámon, vagy az Ügyfélszolgálaton keresztül.

 

Lehetősége van arra is, hogy közvetlenül a termék márkaszervizéhez forduljon, az ehhez szükséges tudnivalókat a jótállási jegyen vagy a gyártó internetes oldalán talál.

 

Fontos, hogy minden esetben jelezze a hiba leírását és a napközbeni telefonos elérhetőségét is.

 

Ha a terméket cégünkhöz, vagy a gyártó által megjelölt szervizhez postai úton továbbítja, szíveskedjék a visszaküldött terméket gondosan becsomagolni mert a szállításkor keletkezett esetleges károkért nem vállalunk felelősséget. Az illetékes szerviz a szükséges átvizsgálást elvégzi, dönt a termék javításáról vagy cseréjéről. A nem rendeltetésszerű használat miatt keletkezett károkból eredő költségek a felhasználót terhelik (javítási és szállítási költség).