Kategóriák
 
Kosár
Termékkategóriák / Vegyi anyag, ragasztástechnika / Nyári és téli szezonális vegyi anyagok

Nyári és téli szezonális vegyi anyagok

  • 9 kategória
  • Oldalanként

  • Rendezés

Motip jégoldó spray

Gyorsan feloldja az eljegesedett zárakat és szélvédőt. Külső és belső használatra is alkalmas. Rövid ideig gátolja az újra jegesedést és a kondenzációt. Metilalkoholmentes, erős tisztító hatású. Gyorsan hat, nem húz csíkot.

Autobrill szórófejes jégoldó

A jégoldó koncentrátum kiválóan alkalmas a télen lejegesedett szélvédő megtisztítására akár jégkaparó használata nélkül is.

Jégoldó útszórósó Útkáli Progress

A PROGRESS magas kálium és magnézium tartalma révén táplálja az élő növényzetet és garantálja a biztonságos téli közlekedést. Az Útkáli maradéktalanul felszívódik, feloldódik így nem szükséges az utólagos seprés, takarítás. Alkalmazható járdák, térkövek, betonutak jégmentesítésére. Felhasználás: Gyengébb havazások esetén, kisebb lefagyásokkor -5Co-ig 10-20g/m2. Jégbordás utakra, nagyobb havazáskor -5Co fok alatt 20-40g/m2. Kiszerelés: 10kg/zsák.

Motip Sheron téli szélvédőmosók

Prémium minőségű, metanol mentes téli szélvédőmosó folyadék.
MO1312146 - Töménység: -20°C, kiszerelés: 3l, műanyag kannában.
MO1313148 - Töménység: -30°C, kiszerelés: 4l, zacskóban.

Autobrill nyári szélvédőmosók

Nyári szélvédőmosó folyadék hatékony, mosóaktív anyagokat tartalmazó tisztítószer. Alkalmazható bármely üvegfelület tisztítására. A készítmény felhasználásra kész, további higítás nélkül az ablakmosó berendezésbe tölthető

Hűtőfagyásgátló

Hűtőfagyásgátló -35 Celsius fokig hatékony. Etilénglikol bázisú nitrit-, amin- és foszfátmentes hűtőfolyadék koncentrátum. A 25 - 50 % -os vizes oldata két fajta feladatot is ellát, egyrészt meggátolja a hűtőfolyadék befagyását másrészt inhibitor tartalma kitűnő korrózió védelmet biztosít vízhűtéses belső égésű motorok és más zárt hűtőrendszerek bármely típusú hűtőrendszerének fém és ötvözet részeinek. Higítható nem kezelt természetes vízzel vagy csapvízzel is.
A KEMOFREEZE MEG -70 piros színű, alumíniumhűtőre és általános célra használatos nitrit-, amin-, foszfát-, és szilikátmentes etilénglikol bázisú hűtőfolyadék koncentrátum. Vizes oldata két fajta feladatot is ellát, egyrészt meggátolja a hűtőfolyadék befagyását, másrészt inhibitor tartalma kitűnő korrózió elleni védelmet biztosít vízhűtéses belső égésű motorok, és más zárt hűtőrendszerek bármely típusú fém és ötvözet részeinek. Előnyei: Csökkenti a hűtőrendszer valamennyi szerkezeti anyagának korrózióját. Nem károsítja a gumiból és az egyéb műanyagból készült kötőelemeket. Használata: A termék koncentrátum. Hígítás nélkül nem használható! A termék minimum 3 évig lecserélés nélkül használható, kivéve, ha a gépgyártó azt másképpen javasolja. (1:1 arányú higítás -38C-os folyadékot eredményez.).

Motorindító spray

Hidegindító spray gyenge szikra vagy gyenge kompresszió miatt nehezen induló benzines és dízelmotorokhoz. Éteralapú. Nyáron hasznos, télen nélkülözhetetlen.

Autósampon

1 literes habzó tisztítószer, foltmentesen szárad.

Autobrill rovaroldó

500-ml-es kiszerelésben. Kíméletesen és egyszerűen távolítja el a bogarakat lakk- és műanyag felületről. Hűtőrács, tükrök, szélvédő tisztításához. Kézi felhasználáshoz.

  • 9 kategória
  • Oldalanként

  • Rendezés