Kategóriák
 
Kosár
Termékkategóriák / Vegyi anyag, ragasztástechnika / Műszaki-, technikai spray, kenőanyag

Műszaki-, technikai spray, kenőanyag

  • 59 kategória
  • Oldalanként

  • « 123456 »
  • Rendezés

Jelölőfesték spray

Gyorsan szárad, és UV álló, ideiglenes jelölésre alkalmas kb. 9 hónapig tartós.

Műanyag alapozó spray

Műanyag felületeken a festék jobb tapadóképességét eredményezi. Vékony rétegben közvetlenül a mûanyag felületre kell alkalmazni. Alkalmazását követõen használjon alapozó lakkot. Polietilén tartalmú mûanyagok festéséhez nélkülözhetetlen.

Szóró gitt spray

Fokozottan rozsdaálló szórt tömítőpaszta. Az alapozó réteggel egyenlítse ki a rozsdásodás okozta felületi egyenetlenségeket. Fára is alkalmas.

Kitöltő spray

Kitöltő spray nagy felületi egyenetlenségekhez.

Gyorsfény wax spray

Fényes védôfelületet biztosít,vízlepergetô hatású,alakalmas mûanyag és krómborítású felületekre. Véd a szennyezôdésektôl,az idôjárási behatások ellen is hatékony. PH semleges,nem políroz,szilikont tartalmaz.

Rágófagyasztó spray

A rágógumi bútorszövetekről és útburkolatról történő eltávolításra alkalmas. Rövid idő alatt a -40 Celsiusra csökkenti a kezelt felületet.

Fagyasztó spray

Hatékony eszköz a rozsdás vagy odatapadt kötések meglazítására. Rövid idő alatt - 50 Celsiusra csökkenti a kezelt felületet. A permetnek szobahőmérsékletűnek kell lennie. Kiszerelés: 400ml.

Defektjavító spray

Felfújja, és egyúttal beragasztja a belsőt. Tömlős vagy tömlőnélküli kerékpárgumik és robogók gumidefektjeinek javítására. Nagyobb defektek javítására nem alkalmas.

Légkondi és utastér frissítő spray Motip

Általános felhasználású légkondícionáló tisztító és illatosító spray. A szellőzést belső keringetésre kapcsolva 15 perc alatt átfertőtleníti a rendszert, megszűnteti a gombás lerakódások által keltett kellemetlen szagokat. Ideális fertőtlenítésre és szagtalanításra gépkocsik belső terében, légkondicionálóiban. Űrtartalom: 150 ml.

Légkondi tisztító Motip

Kiválóan alkalmas klímaberendezések (autó és otthoni egyaránt) tisztítására és fertőtlenítésére. Eltávolítja a vírusokat és baktériumokat, gombaölő hatású.
Motip 090508 Légkondicionáló tisztító hab, 500ml: Magas minőségű, hatékony hab, a járművek légkondicionáló berendezésének tisztításához. Hatékony tisztító hab, kellemes illat, hosszantartó hatás a szagok ellen. Kezelés előtt állítsa le a motort és az elektromos berendezéseket! Alkalmazás után fél óráig hagyja kikapcsolva a motort és az elektromos berendezéseket. Ezalatt az idő alatt a hab összeesik és folyadék formájában elhagyja a rendszert a kivezető nyíláson át a kondenzvízzel együtt.Ideális felhasználás 5-30 Celsius fok között.

  • 59 kategória
  • Oldalanként

  • « 123456 »
  • Rendezés