Kategóriák
 
Kosár
Termékkategóriák / Vegyi anyag, ragasztástechnika / Műszaki-, technikai spray, kenőanyag

Műszaki-, technikai spray, kenőanyag

  • 59 kategória
  • Oldalanként

  • « 12345 »
  • Rendezés

Fúró vágó üregelő spray

A fúró- és vágóolaj speciális, nagyteljesítményű, agresszív összetevők nélküli kenőolaj és hűtő-kenőanyag. Kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik. Teljesen ásványolajmentes, biológiailag teljes mértékben lebomlik. Csökkenti a gyártási selejtet, meghosszabbítja a megmunkáló szerszámok, pl. esztergakések, fúrók, marók és menetfúrók élettartamát. Kiváló hőállóságú, jó tapadó képességű, így a fúrószerszámok nem csúsznak meg. Megóvja felületeket a károsodástól (pl.: menetoldalak felszakadása). Igen kiadós és takarékos felhasználású. Alkalmazható minden megmunkálási eljáráshoz, amely magas követelményeket támaszt a vágó- és hűtő kenőeszközökkel szemben. Különösen alkalmas menetvágásra, csiszolásra, fűrészelésre, fúrásra, esztergálásra, hántolásra, sajtolásra és marásra. Felhasználható minden acélfajtához, öntvényhez, nemesacélokhoz, vörösrézhez, sárgarézhez, alumíniumhoz és azok ötvözeteihez.

Csavarlazító spray

Az ápolási és javítási munkáknál rendszeresen felmerül a régi korrodált összeköttetések és csavarkötések problémája. Oldja a rozsda következtében megszorult alkatrészeket, mint pl.: csavarok, anyák és csapszegek. Zsírozza a csúszó felületeket, így megszünteti a csikorgást, nyikorgást. Kiszorítja a vizet az elektromos vezetékek gyújtóérintkezőiből. Biztosítja az elosztófedelek érintkezését, tartósan véd a korrózió ellen. Ápolja, tisztítja és karbantartja a különböző fékrudakat, bowden huzalokat, láncokat.

Hegesztő spray

Vas- és acélszerkezetek hegesztési munkáihoz. Használatával a hegesztőfejet tisztán tudjuk tartani, és megelőzzük a hegesztési munkadarabon, illetve a hegesztési varraton a hegesztési cseppek letapadását anélkül, hogy a varrat sérülne. Tisztítja az elektróda csúcsát. Csökkenti a szikraképződést, varratra nincs hatással, utókezelés szükségtelen. Nem tartalmaz szilikont. Vizes emulzió, festhető.

Multifunkciós spray WD-40

Univerzálisan alkalmazható hosszan tartó, nem illékony viszkózus olaj, mely megtapad a felületen így kenést biztosít és védelmet nyújt a nedvesség ellen. Felhasználható az autóipar, gépipar, fémipar területén, hobbi célokra valamint a háztartásban egyaránt. Tulajdonságok: nedvességtaszító hatású, erősen tisztít, lazít és ken, védi a felületeket, feloldja a megakadt mechanikát. Felhasználás: csavarmenetek kenésére, szennyeződések eltávolítására (pl.: kátrány, enyv, ragasztómaradványok), fémfelületek vízkiszorításához (pl.: elektromos érintkezéseknél), elrozsdásodott alkatrészek lazítására, különböző felületek korrózió elleni védelmére, megakadt mechanikák feloldására, nedves motorok beindításához.

Féktisztító spray

A féktisztító nagy aktivitású speciális tisztítószer, amely intenzíven tisztítja az olajos, zsíros gépalkatrészeket, tárcsafékeket és fékelemeket, mint pl. féktuskók, lemezek és kuplungbetétek. Maradék nélkül dolgozik. Nem korrozív, nem támadja meg a gumi és műanyag elemeket. Növeli a kezelt szerkezetek élettartamát.

Szilikon spray

Zsírmentes védő-, kenő-, elválasztó- és ápolóanyag. Műanyag, fa, gumi és fém alkatrészekre használható. Magas hőállóságú, tiszta, nem tapad. Kenőréteget képez. Véd a korrózió ellen. Megakadályozza pl. présgépeken, futószalagokon, csúszdákon az anyag gépre való tapadását. Ápolja a gumialkatrészeket, megakadályozza azok megkeményedését és hozzáfagyását az alkatrészhez. Víztaszító, antisztatikus. Fröccsöntő gépeknél megakadályozza a műanyag hozzátapadását a géphez.

Lánckenő spray

Minden lánchajtás kezelésére alkalmas. Permetezhető, mint az olaj, de a kenőzsír tulajdonságaivel rendelkezik. Véd a korrózió ellen, védelmet nyújt a sav és só-félékkel szemben. Vízlepergető, pH semleges, ellenáll az időjárás viszontagságainak. 50 és 200 Celsius között hőálló. Hosszú távú kenést biztosít.

Zsírzó spray

Tartós kenést biztosít, pl.: láncnak, csapágyaknak, fogaskerekeknek, drótköteleknek. Rozsdásodás-gátló, víztaszító hatású, rendkívül jó tapadású kenőspray. Nyugodt, csendes járást biztosít a motornak, valamint csökkenti a fogyasztást. Hőálló -30°C +120°C-ig.

Teflon spray

Teflonpor és szilikonolaj alapú műszaki spray. Fém, műanyag, gumi és más anyagok (szeparáló) elválasztó-, kenő és síkosító anyaga. Zsírmentes, tapadás-gátló, piszok-, por- és víztaszító hatású. Hosszan tartó önkenést és védelmet biztosít, megakadályozza az alkatrészek besülését, illetve kopását valamint megszünteti a csikorgó, nyikorgó hangokat, súrlódást. Hőmérséklettűrés: -50°C és +260°C között. Alkalmazható szinte minden területen. Különösen azokon a helyeken ajánlott, ahol ásványi anyag olajok és MOS2 nem használhatóak szennyeződésveszély fennállása miatt, mint pl.: elektronikus és mechanikus technológiáknál, műanyag-és papírgyártásnál, textiliparban. Zárak, pedálok, ablak-mechanikák, különböző szállító szalagok, láncok, szíjak, huzalok ideális kenőanyaga.

Univerzális tisztító spray

Kezelt és kezeletlen anyagokhoz, fémekhez és mûanyagokhoz alkalmazható. Jó zsíroldóképességgel rendelkezik, nem hagy nyomott, nem áramvezetô, nem korrodáló. Különbözô pozíciókban fújható.

  • 59 kategória
  • Oldalanként

  • « 12345 »
  • Rendezés