Kategóriák
 
Kosár
Termékkategóriák / Munkavédelem / Elsősegély, tűzoltó készülék

Elsősegély, tűzoltó készülék

  • 5 kategória
  • Oldalanként

  • Rendezés

Személygépkocsi elsősegély láda

Mentőláda személygépkocsihoz (B). - minden gépkocsiban kötelező - tartalma:4 db steril gyorskötöző pólya (10 cm x 5 m)4 db steril gyorskötöző pólya (8 cm x 5 m)4 db steril hajtogatott mull (50x80 cm)1 csomag steril mull-lap (6x6

Tehergépkocsi elsősegély láda

Mentőláda tehergépkocsihoz (C): a C gépjármű kategóriakövetelményeinek eleget tesz. Az elsősegély-felszerelés tartalma az MSZ 13553-as szabványának megfelelő.

Munkahelyi mentőláda

Jogszabályban előírt tartalommal rendelkezik. Munkahelyi elsősegély 30 fő részére.

Co oltókészülék

Széndioxiddal oltó CO2 tűzoltó készülék 5 kg-os töltettel. Korszerű, EN3 szerint készített modern tűzoltó készülék kisebb tüzek oltására. Főként élelmiszeripari, könnyűipari létesítményekben és irodákban ajánlott.
2kg-os oltókészülék szeméyautóhoz.

Covid-19 antigén gyorsteszt 20db/doboz

A COVID-19 Antigén Gyors Teszt egy immunkromatográfiás eljárás az emberi orrgaratban jelen lévő SARS-CoV-2 antigének kvalitatív kimutatására. Az ACRO COVID-19 Antigén Gyorsteszt a SARS-COV-2 nukleokapszid (N) és a Spike (S) fehérje komponenseit mutatja ki, ezért a teszt specifikus a COVID-19 fertőzöttség diagnózisához.
A COVID-19 Antigén Gyors Teszt egy immunkromatográfiás eljárás az emberi orrgaratban jelen lévő SARS-CoV-2 antigének kvalitatív kimutatására. Az ACRO COVID-19 Antigén Gyorsteszt a SARS-COV-2 nukleokapszid (N) és a Spike (S) fehérje komponenseit mutatja ki, ezért a teszt specifikus a COVID-19 fertőzöttség diagnózisához. A SARS-CoV-2 antigén általában a felső légutakból mutatható ki. A fertőzés helyéről vett mintából kimutatott antigén elősegíti a COVID-19 fertőzöttség korai felismerését. Pozitív eredmény a SARS-CoV-2 vírus-antigén jelenlétét mutatja a nyálkahártyán, x% specificitással és x% érzékenységgel. A diagnózis megállapításához a klinikai tünetek együttes értékelése, a kontaktkutatás vizsgálata, illetve egyéb diagnosztikai módszerek- PCR, kardiológiai markerek- is szükségesek.

  • 5 kategória
  • Oldalanként

  • Rendezés