Kategóriák
 
Kosár
Termékkategóriák / Levegős, pneumatikus eszközök / Levegős szerszámgépek / Levegős kalapácsok

Levegős kalapácsok

  • 4 kategória
  • Oldalanként

  • Rendezés

Workers Best vésőkalapács készlet

Levegős vésőkalapács 5db vésővel.

Agre Profi bontókalapács készlet

AGRE profi bontókalapács készlet. Lapos és hegyesvésővel, bontási munkákra, levegőszükséglet: 300 l/perc, ütésszám max: 3600/perc. 3 kg.

Metabo DMH 30 SET vésőkalapács készlet

Könnyű, jól kezelhető vésőkalapács. Alkalmazható építkezéseken való munkavégzéshez falazatban, tetőcserépen, gázbetonon. Ideálisan használható vakolat vagy csempe leveréséhez és könnyű vésési munkákhoz. Felhasználóbarát használt levegő elvezetés a fogantyún megakadályozza a por felkavarását a munkavégzés területén. Gumival bevont fogantyú az ergonómikus és fáradtságmentes munkavégzéshez.
Munkanyomás: 6.2 bar. Levegőszükséglet: 280 l/min. Ütésszám: 3.000 /min. Súly: 2 kg.
Szállítási terjedelem: Gyorsfeszítő rugó, 4 véső, 10 mm-es tömlőcsatlakozó és ISO 11148 szerinti tömlőszorító, Olajflakonok, Műanyag hordtáska.

Metabo DMH 290 Set levegős vésőkalapács

Könnyű, jól kezelhető vésőkalapács. Alkalmazható építkezéseken való munkavégzéshez falazatban, tetőcserépen, gázbetonon. Ideálisan használható vakolat vagy csempe leveréséhez és könnyű vésési munkákhoz. Hosszú dugattyú löket a nagy erőátvitellel a hatékony munkavégzés és gyors előrehaladás érdekében. Gyorscserélő tokmány: a gyors és szerszám nélküli vésőcseréhez. Felhasználóbarát használt levegő elvezetés a fogantyún megakadályozza a por felkavarását a munkavégzés területén. Gumival bevont fogantyú az ergonómikus és fáradtságmentes munkavégzéshez.
Munkanyomás: 6.2 bar. Levegőszükséglet: 330 l/min. Ütésszám: 2.900 /min. Súly: 1,7 kg.
Szállítási terjedelem: 10 mm-es tömlőcsatlakozó és ISO 11148 szerinti tömlőszorító, 3 véső, Gyorscserélő tokmány, Műanyag hordtáska, Olajflakonok.

  • 4 kategória
  • Oldalanként

  • Rendezés