Kategóriák
 
Kosár
Termékkategóriák / Levegős, pneumatikus eszközök / Levegős szerszámgépek / Levegős csiszolók, excentercsiszolók

Levegős csiszolók, excentercsiszolók

  • 4 kategória
  • Oldalanként

  • Rendezés

Festool LEX 3 150 excentercsiszoló

LEX 3: Üzemi nyomás (folyamatos nyomás) 6 bar. Munkalöketek 20000 min-1. Fordulatszám excenteres mozgásnál 10000 min-1. Csiszolólöket 3 mm. Rezgéskibocsátási érték ah (1 tengelyű) 2,1 m/s². Rezgéskibocsátási érték ah (3 tengelyű) 3,7 m/s². Levegőfogyasztás névleges terhelésnél 290 l/perc. Hangnyomásszint 72 dB(A). Csiszolótányér Ø 150 mm. Súly 1,0 kg. Szállítási terjedelem: StickFix csiszolótányér, Ø 150 mm FUSION-TEC (szuper puha), kezelőszerszám. Az alacsony sűrítettlevegő-fogyasztás magas költségmegtakarítást biztosít. Az alacsony rezgési értékek és a munka elviselhető zaja kímélik az egészséget. Kifejezetten robosztus szerkezete és olajmentes motorkialakítása magas élettartamot, alacsony szervizelési igényt és költségtakarékosságot biztosít. Az IAS 3 light tömlővel együttesen leegyszerűsíti a tartós elszívást, jobb munkaeredményt biztosít, és óvja az egészséget. A MULTI-JETSTREAM elvű, kiváló minőségű FUSION-TEC csiszolótányér optimális elszívást biztosít, s ezáltal mérsékli az utómunkálatokat és a költségeket. A finom, 3 mm-es csiszolólöket magas minőségű csiszolási felületet biztosít, és mérsékli a költségeket. A tányérfék csökkenti a gépre való felhelyezéskori csiszolási hibákat, s ezáltal mérsékli az utómunkálatokat és a költségeket. A főbb alkalmazási területek: Ívek finom- és végcsiszolásához ideális. Töltőanyag (pl. négylépéses csiszolórendszer) végcsiszolásához. Áttűnési zónák becsiszolása. Magasfényű felületek készre csiszolása polírozáshoz. Fafelületek készre csiszolása waxoláshoz. Lakkok, fa, műanyag és ásványi anyag végcsiszolására.
LEX 5: Műszaki adatok: Üzemi nyomás (folyamatos nyomás) 6 bar. Munkalöketek 20000 min-1. Fordulatszám excenteres mozgásnál 10000 min-1. Csiszolólöket 5 mm. Rezgéskibocsátási érték ah (1 tengelyű) 2,7 m/s². Rezgéskibocsátási érték ah (3 tengelyű) 3,9 m/s². Levegőfogyasztás névleges terhelésnél 290 l/perc. Hangnyomásszint 72 dB(A). Csiszolótányér Ø 150 mm. Súly 1,0 kg. Szállítási terjedelem: StickFix csiszolótányér, Ø 150 mm FUSION-TEC (puha-HT), kezelőszerszám. Az alacsony sűrítettlevegő-fogyasztás magas költségmegtakarítást biztosít. Az alacsony rezgési értékek és a munka elviselhető zaja kímélik az egészséget. Kifejezetten robosztus szerkezete és olajmentes motorkialakítása magas élettartamot, alacsony szervizelési igényt és költségtakarékosságot biztosít. Az IAS 3 light tömlővel együttesen leegyszerűsíti a tartós elszívást, jobb munkaeredményt biztosít, és óvja az egészséget. A nagyobb, 5 mm-es csiszolólöket gyorsabb haladást, magas minőségű csiszolási felületetet biztosít, és mérsékli a költségeket. A MULTI-JETSTREAM elvű, kiváló minőségű FUSION-TEC csiszolótányér optimális elszívást biztosít, s ezáltal mérsékli az utómunkálatokat és a költségeket. A tányérfék csökkenti a gépre való felhelyezéskori csiszolási hibákat, s ezáltal mérsékli az utómunkálatokat és a költségeket. A főbb alkalmazási területek: Sík felületek és ívek durva és köztes csiszolása. Glett (pl. négylépéses csiszolórendszer) durva és köztes csiszolása. Fa, festék és lakk köztes csiszolása. Ásványi anyagok előcsiszolásához.

Pneutrend csiszoló 51160

Fordulatszám: 10000/perc. Csiszolókör: 8mm. Légbemenet: 1/4". Hossz: 254mm. Súly: 1,8kg. Párnázott fogantyú. Nagyteljesítményű modell. Gyors és finom eltávolításokhoz. Csiszolótalppal szállítva.

Metabo DSX 150 levegős excentercsiszoló

Ergonómikus hidegszigetelő és könnyű ház ütésbiztos műanyagból. Kompakt szerkezeti méret a kényelmes egykezes kezeléshez. Síma és domború felületek csiszolásához a legkülönbözőbb anyagokon. Fokozatmentes fordulatszám-szabályozás az anyaghoz illő fordulatszámmal való munkavégzéshez. Zajcsillapított levegőkilépés a zajszegény munkavégzéshez. Nedves és száraz csiszoláshoz használható. Külső elszívás: csatlakozási lehetőség külső porleszíváshoz. 6 lukas támasztó tányér Ø 150 mm tépőzáras rögzítéssel a megszokott csiszolópapír alkalmazásához.
Csiszolótányér-Ø: 150 mm. Munkanyomás: 6,2 bar. Levegőszükséglet: 550 l/min. Fordulatszám: 12.000 /min. Munkalöket: 5 mm. Súly: 1 kg.

Kobe GDA2206L derékszögű csiszoló

Biztonsági működtetőkar, hátsó használtlevegő kifúvás. Ideális polírozásra, csiszolásra, nehezen hozzáférhető helyeken is alkalmazható.
1/4" NPT levegő-bemeneti csatlakozó 10 mm-es levegőtömlőhöz,
90 PSI / 6.2 bar légnyomás,
4 CFM / 144 liter/perc* levegőfogyasztás.
Szorítópatron mérete: 6 mm.
Teljes hossz: 160 mm.
Zajszint: 85dBA
Hangteljesítmény: 99dBA
Vibráció: 7.0m/s2 .

  • 4 kategória
  • Oldalanként

  • Rendezés