Kategóriák
 
Kosár
Termékkategóriák / Létrák, állványok / Homlokzati állvány

Homlokzati állvány

  • 3 kategória
  • Oldalanként

  • Rendezés

Kisállvány Corda Krause

Gurítható állvány, 3m-e munkamagassággal. Járólap magasság: 1m. Teherbírás: 150kg. Súly: 18kg.
Még több információ a Krause kisállványról.
Ennek a terméknek speciális szállítási költsége van! Kérjük először kérjen tőlünk ajánlatot, mielőtt megrendelné a terméket!

Szerelő állvány Corda Krause

Szerelő állvány 5m-es munkamagassággal. Teherbírás: 150kg. Járólap mérete: 1,5x0,52m. Súly: 48kg.
Még több információ a Krause szerelő állványról.
Ennek a terméknek speciális szállítási költsége van! Kérjük először kérjen tőlünk ajánlatot, mielőtt megrendelné a terméket!

Homlokzati állvány Protec Krause

TÜV minősítéssel, terhelhetősége 200 kg/m² az EN 1004-1 szabványnak megfelelően. Max. munkamagasság 12,30 m. A GuardMatic-System korlátkereteinek rögzítése, még a következő járólapszint felhelyezése előtt, gondoskodik a biztonságos felépítésről. A járólapon történő közlekedés során komplett korlátrendszer véd a zuhanás ellen. Mivel az átlós merevítők a GuardMatic-System részét képezik, a szerelés egyszerű és biztonságos. Szállításnál és tárolásnál a korlátkeretek helytakarékosan összecsukhatók. A 6 ponton biztosított GuardMatic-System garantálja a maximális stabilitást a magasban. Az erőzáró, félautomata átlós merevítő csatlakozások könnyű, gyors és biztonságos felépítést tesznek lehetővé. Az átlós merevítők innovatív formája lehetővé teszi a járólap felületének maximális kihasználását. A járólapok közti távolság maximum 2 m, így az állvány felépítése nem csupán kényelmes és biztonságos, de még egyéb eszközre sincs hozzá szükség. Biztonságos feljutás a csúszásmentes, bordázott létrafokoknak köszönhetően. A csomag része két 1 méteres függőleges keret, amelyek a 2 méteres függőleges kerethez illeszthetők, így rugalmassá téve az állvány felépítését. Időjárásálló és csúszásmentes járólapok (2,00 x 0,60 m). Fékezhető, állítható magasságú kerekek a talajegyenetlenségek kiegyenlítésére. Az egyszerűen felszerelhető kitámasztók 7,30 m munkamagasságtól fokozott stabilitást biztosítanak. A nagy szilárdságú acél kitámasztók 4,30 m munkamagasságtól optimális stabilitást biztosítanak.
További specifikációk

  • 3 kategória
  • Oldalanként

  • Rendezés