Kategóriák
 
Kosár
Termékkategóriák / Kerti szerszám és mosó, háztartási-szezonális cikk / Láncfűrészélező gép és kézi készülék

Láncfűrészélező gép és kézi készülék

  • 3 kategória
  • Oldalanként

  • Rendezés

Láncfűrész élező készülék KSSG Pferd

Profi kézi eszköz fűrészlánc fogak és mélységhatárolók egy munkamenetben történő élezéséhez. Megfelelő 4,8-as, 5,16-os és 5,5-ös átmérőjű láncfűrész reszelőkhöz.

Láncfűrész élező készülék CS-X Pferd

A Chain Sharp CS-X Pferd láncfűrész élező készülék a fűrészláncok kéz élezésének kiváló szerszáma. A láncfogak és a mélységhatároló egy fázisban élezhető. A láncok kézi élezése költségkimélő, gazdaságos és kímélőbb, mint a gépi élezés. A készülék használatával a fűrészlánc hosszabb élettartama garantált. Előnyök: Nincs időtrabló szerszámcsere és nem szükséges a jobb kézből a balba forgatni a készüléket. A kopott reszelők egyszerűen cserélhetők a készülék oldalnyílásán keresztül, ezáltal mindhárom reszelő fáradtságmentes cseréje elvégezhető. A készülék konstrukciójának köszönhetően a reszelők téves behelyezése kizárt. A készüléken található szimbólumok és nyilak jelzik a reszelési irányt és eligazítanak a szerszámhasználatban.
A készülék részei: élezőkészülék, 2db láncfűrész reszelő, 1db mélységhatároló reszelő. Szállítható 4 különböző kivitelben (4mm, 4,8mm, 5,16mm, 5,5mm-es láncfűrész reszelőkhöz). Megfelelő mélységhatároló reszelő típus Pferd kivitelben: 4132-es típus.

Fűrészlánc élező sablon és nyél Pferd KSSL

Az élező sablon segítséget nyújt abban, hogy az élezés mindig helyes szögben történjen. A KSSL sablon 30 és 35°-os szögben történő reszelővezetést segíti úgy, hogy a sablont az FH 1 KSF reszelőnyél csapjára (elejére) kell feltűzni. A használat során ügyeljen a fűrészlánc gyártójának adataira.

  • 3 kategória
  • Oldalanként

  • Rendezés