Kategóriák
 
Kosár
Termékkategóriák / Munkavédelem / Elsősegély, tűzoltó készülék / Covid-19 antigén gyorsteszt 20db/doboz

Covid-19 antigén gyorsteszt 20db/doboz

  • 1 termék
  • Oldalanként

Covid-19 antigén gyorsteszt 20db/doboz

A COVID-19 Antigén Gyors Teszt egy immunkromatográfiás eljárás az emberi orrgaratban jelen lévő SARS-CoV-2 antigének kvalitatív kimutatására. Az ACRO COVID-19 Antigén Gyorsteszt a SARS-COV-2 nukleokapszid (N) és a Spike (S) fehérje komponenseit mutatja ki, ezért a teszt specifikus a COVID-19 fertőzöttség diagnózisához.
A COVID-19 Antigén Gyors Teszt egy immunkromatográfiás eljárás az emberi orrgaratban jelen lévő SARS-CoV-2 antigének kvalitatív kimutatására. Az ACRO COVID-19 Antigén Gyorsteszt a SARS-COV-2 nukleokapszid (N) és a Spike (S) fehérje komponenseit mutatja ki, ezért a teszt specifikus a COVID-19 fertőzöttség diagnózisához. A SARS-CoV-2 antigén általában a felső légutakból mutatható ki. A fertőzés helyéről vett mintából kimutatott antigén elősegíti a COVID-19 fertőzöttség korai felismerését. Pozitív eredmény a SARS-CoV-2 vírus-antigén jelenlétét mutatja a nyálkahártyán, x% specificitással és x% érzékenységgel. A diagnózis megállapításához a klinikai tünetek együttes értékelése, a kontaktkutatás vizsgálata, illetve egyéb diagnosztikai módszerek- PCR, kardiológiai markerek- is szükségesek.
A doboz nem bontható, 20db teszt ára 48 300 bruttó Ft. (2 415,- Ft/db)

A megadott csomagolási egységet, mint kiszerelési egységet nem áll módunkban bontani. Kérjük vegye figyelembe, hogy rendszerünk csomagolási egységre kerekíti a rendelni kívánt darabszámot!

TerméknévKatalógusszámÁrMenny.
Covid-19 antigén gyorsteszt 20db/doboz0601-07252448 300,00 Ft
  • 1 termék
  • Oldalanként