Kategóriák
 
Kosár
Termékkategóriák / Kerti szerszám és mosó, háztartási-szezonális cikk / Sövényvágó gép / Akkus sövényvágó / Gardena 8897-20 akkus fű- és bokornyíró olló 

Gardena 8897-20 akkus fű- és bokornyíró olló

  • 1 termék
  • Oldalanként

Gardena 8897-20 akkus fű- és bokornyíró olló

Két különböző késsel felszerelve. Az kések ideálisak a fűszegély nyírásához, bukszusok formázásához, nyírásához és cserjék, bokrok metszéséhez. A kések szerszám nélkül cserélhetőek. Különösen könnyű, gyors és biztonságos késcsere. A fűnyíró olló pillanatokon belül sövénynyíró ollóvá alakítható.Az alkalmazástól függően a fogantyú szöge beállítható, optimálisan igazodva így a természetes kéztartáshoz. A nagy teljesítményű, könnyen kezelhető lítium-ion akkumulátornak köszönhetően a munka könnyen és hatékonyan végezhető. A cserélhető minőségi kések precíziós élezésűek, tapadásgátló bevonattal. Az akkus fű- és bokornyíró olló egy akkumulátor töltőt és késvédőt is tartalmaz a biztonságos tároláshoz. Magasabb bokrok nyújtózkodás nélküli, kényelmes nyírásához a bokornyíró teleszkópos nyéllel is felszerelhető.

A megadott csomagolási egységet, mint kiszerelési egységet nem áll módunkban bontani. Kérjük vegye figyelembe, hogy rendszerünk csomagolási egységre kerekíti a rendelni kívánt darabszámot!

TerméknévKatalógusszámÁrMenny.
Akkus fű- és bokornyíró olló ComfortCut 8897-20 Gardena0308-75255638 999,92 Ft
  • 1 termék
  • Oldalanként